نمره پایان نامه دکتری و ارشد و نحوه نمره دهی پایان نامه ها در کارشناسی ارشد و دکتری
نمره پایان نامه دکتری و ارشد و نحوه نمره دهی پایان نامه ها در کارشناسی ارشد و دکتری :
نمره پایان نامه دکتری و ارشد و نحوه نمره دهی پایان نامه ها در کارشناسی ارشد و دکتری :
معیارهای موثر در نمره پایان نامه : تمامی دانشجویانی که در دوره تحصیلات تکمیلی چه در مقطع کارشناسی ارشد و چه در مقطع دکتری تحصیل می نمایند برای اخذ نمره کامل پایان نامه خود باید علاوه بر دفاع از آن مقالات علمی را به چاپ برسانند .برای نمره گرفتن از پایان نامه دانشجویان باید معیارهایی که در نمره پایان نامه موثر می باشند را بشناسند به همین دلیل تصمیم گرفته ایم تا در این مقاله به بیان معیارهای موثر در نمره پایان نامه بپردازیم،تا انتهای این مقاله همراه ما باشید:
نحوه نمره دهی پایان نامه ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به این صورت است که ۱۸ نمره از ۲۰ نمره را به نحوه ارائه پایان نامه ، یعنی کیفیت مطالب پایان نامه ، مطالب گردآوری شده ، آزایش های انجام داده و نتایج بدست آمده و همچنین نحوه دفاع و ارائه در جلسه دفاع اختصاص داده اند . اما ۲ نمره باقی مانده تکلیفش چیست ؟ این ۲ نمره چگونه باید اخذ شود ؟ ۲ نمره را به چه بخشی اختصاص داده اند ؟
۲ نمره باقی مانده نمره پایان نامه را به بخش پژوهشی و تحقیقاتی دانشجو اختصاص داده اند . منظور از بخش پژوهشی یعنی ارائه مقاله علمی و به چاپ رساندن آن .دانشجو با چاپ مالات علمی خود در مجلات معتبر داخلی و خارجی معتبر این ۲ نمره را کسب می نماید .البته نحوه نمره دهی و امتیاز دهی به این مقالات چاپ شده در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری متفاوت است . در اینجا به نحوه امتیاز دهی مقالات در هر مقطع می پردازیم . تا بدانید که برا یکسب چه نمره ای چه نوع مقاله ای را نگارش نمایید و در چه نوع مجلاتی به چاپ برسانید .
معیارهای موثر در نمره پایان نامه شامل موارد زیر می باشد:
نکاتی که دانشجویان برای گرفتن نمره پایان نامه باید به آن دقت کنند شامل موارد زیر می باشد:
۱-ارزیابی نمره مقاله توسط هیات داوران انجام میشود و نمرات جدول حداکثر نمره است.
۲- در ارزیابی مقالات لازم است مشابه بودن آنها مدنظر هیات داوران قرار گیرد. همانند آییننامه ارتقاء به مقالات مشابه امتیاز تعلق نمیگیرد.
۳- دانشجو برای نمره مقاله تنها از یک بند (ردیف) میتواند استفاده نماید.
۴- لازم است دانشجو، مدارک مربوط به چاپ یا پذیرش مقاله و یک نسخه از مقاله (مقالات) را به همراه فرمهای تکمیل شده “صورتجلسه دفاع” و “ارزشیابی نمره” و “فرم گواهی مقالات” به نماینده تحصیلات تکمیلی تحویل نماید.
۵- نماینده تحصیلات تکمیلی در جلسه دفاع، پس از دفاع همه مدارک را به دفتر تحصیلات تکمیلی ارسال مینماید.
۱- به مقالاتی امتیاز تعلق می گیرد که مستخرج از پایان نامه بوده.
۲- منظور از مجله علمی ترویجی مصوب ، تصویب شده در کمسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی ، وزارت علوم یا وزارت بهداشت است.
۳- حداکثر به یک مقاله چاپ شده در مجموعه مقالات یک همایش بین المللی و ملی امتیاز تعلق می گیرد.
۴- موارد فوق می توانند همزمان و متعدد باشند ولی سقف آن ۲ نمره است.
۵- نمره ۲۰ پایان نامه به دانشجویانی تعلق می گیرد که علاوه بر کسب نمره ۱۸ از جلسه دفاع و کسب ۲ نمره از نمره مقاله حداقل یک مقاله ISI دارای IF مستخرج از پایان نامه باشد.
دانشجویان عزیز در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که برای کسب امتیاز و نمره پایان نامه خود نیاز به چاپ مقاله علمی دارند می توانند از طریق موسسه ما اقدام به پذیرش و چاپ مقالات علمی خود در مجلات معتبر داخلی و خارجی نمایند .
نمره پایان نامه ارشد از ۲۰ محاسبه می شود، اگر دانشجو گزارش پیشرفت کار خود را ارائه ندهد و یا اگر پیشرفت کار نامتناسب باشد با توجه به سیاست های معاونت پژوهشی هر دانشکده، تا ده درصد از میانگین نمره نهایی هر پایان نامه خواهد شد.
برای دانشجویان دکتری اگر مقاله خود را در کنگره و سمینارها ارائه دهند و مقالات خود را مجلات غیر انگلیسی چاپ کنند، نمره ای تعلق نمیگیرد بلکه فقط زمانی که در مجلات انگلیسی چاپ شوند نمره اضافی تعلق می گیرد.
دانشجویانی که پایان نامه خود را به زبان انگلیسی تدوین نموده اند موظف اند به زبان انگلیسی ارائه دهند
سطح قبولی در پایان نامه شامل عالی، بسیارخوب، خوب، قابل قبول می باشد و در غیر اینصورت غیر قابل قبول محسوب می شود.برای درجه بندی مراتب قبولی ، رأی موافق حداقل سه تن از اعضا ضروری است و در صورت نمره دادن میانگین نمرات برای سطح بندی مدنظر قرار خواهد گرفت.
جالب است بدانید که کلا برای تمام دانشجویان نمره پایان نامه در معدل کل تاثیر دارد و محاسبه میگردد.
خیلی از دانشجویان ارشد شاید برایشان سوال باشد که شاخص های کیفیت نمره پایان نامه چگونه است. برای دانشجویان کارشناسیارشد ورودی ۹۳ و قبل از آن نمرهی پایاننامه در میانگین کل دانشجو محاسبه و بهشرح زیر درجهبندی میشود:
غیرقابل قبول (کمتر از ۱۴)؛ قابل قبول (۱۴ تا ۱۵/۹۹)؛ خوب (۱۶ تا ۱۷/۹۹)؛ بسیار خوب (۱۸ تا ۱۸/۹۹) و عالی (۱۹ تا ۲۰)
برای دانشجویان کارشناسیارشد ورودی ۹۴ بهبعد نمرهی پایاننامه در میانگین کل دانشجو محاسبه نمیشود و ارزشیابی آن بهصورت کیفی و بهشرح زیر انجام میشود:
مردود (کمتر از ۱۲)؛ متوسط ( ۱۲تا ۱۵/۹۹)؛ خوب (۱۶ تا ۱۷/۹۹)؛ خیلی خوب (۱۸ تا ۱۸/۹۹) و عالی (۱۹ تا ۲۰).
گروه پژوهشی مدیک تز یکی از قدیمی ترین و قوی ترین مجموعه ها در حیطه امور پژوهشی و تحقیقاتی من الجمله مشاوره در انجام رساله دکتری ، انجام پایان نامه ارشد و انواع پژوهش ها دیگر در سطح کشور می باشد. گروه تحقیقاتی ما در سطح ملی و بین المللی به دانشجویان در رشته و گرایش های مختلفی چون علوم انسانى، فنی و مهندسی، علوم پایه، هنر، علوم پزشکى، دامپزشکی و … خدمات علمی و پژوهشی، ارائه می دهد. مراحل مشاوره انجام پایان نامه ارشد و انجام رساله دکتری از صفر تا صد می باشد. کافیست با ما تماس بگیرید.
اگر شما دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری باشید احتمالا انجام پایان نامه یکی از دغدغه های شماست. انجام پایان نامه علاوه بر مشکلاتی که برای نگارش ، انتخاب موضوع پایان نامه و نوشتن پروپزال دارد ، جنبه مالی آن نیز یکی از مشکلات دانشجویان است. نگارش پایان نامه از ابتدا تا انتها شامل هزینه هایی است که شاید برخی از دانشجویان توان پرداخت آن را نداشته باشند. بنابراین ما در مدیک تز با استفاده از برترین مشاوران کشور سعی کرده ایم تا هزینه های اضافی را کسر و انجام پایان نامه برای شما ارزان تمام شود. کافیست تا با مشاورین ما تماس بگیرید تا شما در انجام پایان نامه ارزان راهنمایی کنند.
نمره پایان نامه دکتری و ارشد و نحوه نمره دهی پایان نامه ها در کارشناسی ارشد و دکتری
مدیک تز سامانه برتر مشاوره رساله پزشکی
با مدیریت تز آنلاین
تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325