مقدمه فصل اول پایان نامه شماست ، و بسیار مهم است که خواننده را با یک شروع قوی وارد کنید. با تمرکز و جهت گیری مشخص زمینه را برای تحقیقات خود تنظیم کنید.
هدف کلی مقدمه پایان نامه این است که به خواننده خود بگویید در مورد چه چیزی می نویسید ، چرا مهم است و چگونه با آن برخورد می کنید. برای نوشتن مقدمه ، می توانید آن را در پنج مرحله تقسیم کنید:
موضوع و زمینه: خواننده برای درک پایان نامه چه چیزهایی را باید بداند؟
تمرکز و دامنه: به کدام جنبه خاص موضوع پرداخته اید؟
ارتباط: چرا این تحقیق ارزش انجام دارد؟
اهداف و اهداف: هدف شما از کشف چه چیزی بود و چگونه به آن نزدیک شدید؟
مروری بر ساختار: در هر فصل چه مواردی را پوشش خواهید داد؟
شروع معرفی شما
اگرچه مقدمه در آغاز پایان نامه شما آغاز می شود ، اما لازم نیست اولین چیزی باشد که می نویسید – در واقع ، این اغلب آخرین قسمت تکمیل شده است (همراه با چکیده مقاله).
اگرچه ایده خوبی است که در ابتدا پیش نویس مقدمه خود را بنویسید. اگر پروپوزال پایان نامه نوشتید ، می توانید از این به عنوان الگو استفاده کنید ، زیرا شامل بسیاری از عناصر مشابه است.
با این حال ، شما باید مقدمه خود را در تمام مراحل نوشتن مقاله اصلاح کنید و در پایان به آن برگردید ، و مطمئن شوید که با محتوای پایان نامه شما مطابقت دارد.
مرحله ۱: معرفی موضوع و زمینه
با هدایت به موضوع اصلی خود و دادن هرگونه اطلاعات لازم در زمینه ، شروع کنید. هدف جلب علاقه و نشان دادن این است که چرا این یک موضوع به موقع یا مهم برای پایان نامه است (به عنوان مثال ، با ذکر یک خبر ، بحث یا مسئله عملی مرتبط).
مرحله ۲: تمرکز خود را محدود کنید
پس از معرفی مختصر در زمینه عمومی مورد علاقه خود ، روی تمرکز ویژه تحقیق خود بزرگنمایی کنید. مثلا:
در کدام منطقه جغرافیایی تحقیق می کنید؟
تحقیق شما شامل چه دوره ای است؟
درباره چه جمعیتی یا جوامعی تحقیق می کنید؟
پایان نامه شما به چه مضامین یا جنبه های خاصی از موضوع می پردازد؟
همچنین باید دامنه تحقیق خود را به روشنی مشخص کنید: یعنی مرزهای آنچه را که بپوشانید و نخواهید گرفت.
مرحله ۳: ارتباط تحقیق را نشان دهید
شما باید منطق خود را برای انجام این تحقیق ، چگونگی ارتباط آن با کارهای موجود در مورد موضوع ، و بینش های جدید آن توضیح دهید. ارتباط این پایان نامه با رشته دانشگاهی شما چیست؟ آیا ارتباط اجتماعی یا عملی گسترده تری دارد؟ خلاصه چرا مهم است؟
در اینجا می توانید با استناد به مرتبط ترین ادبیات و نشان دادن چگونگی متناسب بودن کار خود ، مختصراً در مورد وضعیت فعلی تحقیق در مورد موضوع توضیح دهید. شما در بخش بررسی ادبیات یا فصل بررسی عمیق تری از منابع انجام خواهید داد.
بسته به رشته شما ، تحقیقات شما ممکن است ارتباط عملی داشته باشد (به عنوان مثال در سیاست یا مدیریت) ، اما ممکن است به طور عمده برای سایر محققان مرتبط باشد (به عنوان مثال با توسعه نظریه ها یا کمک به داده های تجربی جدید).
برای روشن شدن این موضوع ، نحوه پایان نامه خود را توضیح دهید:
به حل یک مسئله عملی یا نظری کمک می کند
خلا a موجود در ادبیات را برطرف می کند
بر اساس تحقیقات موجود
درک جدیدی از موضوع را پیشنهاد می کند
مرحله ۴: اهداف و اهداف خود را بیان کنید
بعد ، شما باید به دو سوال پاسخ دهید:
هدف کلی: می خواستید چه چیزی را بفهمید؟
اهداف خاص: چگونه در یافتن آن تحقیق کردید؟
هدف کلی اغلب به عنوان یک سوال تحقیق صورت می گیرد.
اهداف مشخص ترند: آنها به خواننده می گویند که چگونه در پاسخ دادن به سوال پیش رفتید.
اهداف باید بینشی اولیه در مورد روش تحقیق شما ، ارائه پیش نمایش نوع داده ها و تجزیه و تحلیل پایان نامه ارائه دهد. با این حال ، اگر یک فصل روش جداگانه دارید ، نیازی نیست که روش های خود را در اینجا به طور کامل شرح دهید.
مرحله ۵: یک نمای کلی از ساختار پایان نامه ارائه دهید
برای کمک به راهنمایی خواننده خود از طریق پایان نامه ، با مروری بر ساختار آن پایان دهید ، و خلاصه هر فصل را نشان دهید که چگونه به هدف اصلی شما کمک می کند.
بهتر است مروری اجمالی داشته باشید. برای توصیف محتوای هر فصل ، معمولاً چند جمله کافی است. با این حال ، اگر تحقیقات شما پیچیده تر است یا از یک ساختار متداول پیروی نمی کند ، ممکن است لازم باشد یک پاراگراف کامل برای هر فصل تهیه کنید.
به عنوان مثال ، یک پایان نامه علوم انسانی ممکن است به جای تقسیم تحقیقات به روشها / نتایج / بحث ، به صورت مضمونی بحث کند. به خصوص اگر ساختار شما غیر متعارف است ، روشن کنید که چگونه همه چیز با هم ترکیب می شود.
مدیک تز سامانه برتر مشاوره رساله پزشکی
با مدیریت تز آنلاین
تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325