دلایل رد شدن رساله دکتری : آیا می دانید چه عواملی در پذیرش یا رد رساله دکتری دخیل هستند؟همانطور که شما دانشجویان عزیز می دانید برای گرفتن مدرک دکتری، باید دانش جدیدی را تولید کنند که برای کسب درجه دکترا به اندازه کافی قابل توجه باشد. اگر موضوع رساله شما تکراری باشد و انجام شده باشد یا دانش جدیدی تولید نکند و یکی از مشکلات جامعه را برطرف نکند، می توان گفت شما در انجام رساله دکتری موفق عمل نکرده اید و این کار دشوار را بیهوده انجام داده اید زیرا باعث رشدن رساله دکتری شما می شود این دلایلی که مطرح کردیم. به دلیل اهمیت رساله دکتری و پذیرفته شدن آن توسط کمیته داوری در این مقاله تصمیم گرفته ایم تا به بررسی دلایل رد شدن رساله دکتری بپردازیم. اگر نمی خواهید با ریجکت و عدم پذیرش رساله خود مواجه شوید و دلایل رد شدن رساله دکتری را بدانید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید:
من پیشنهاد می کنم بعد از حدود ۱ تا ۲ سال تحصیل در مقطع دکترا ، با مشاور خود ملاقات کنید و دقیقاً همان چیزی را که برای فارغ التحصیلی باید ارائه دهید ، تنظیم کنید. به خاطر داشته باشید که تحقیقات خوب جهت را تغییر می دهد. اگر جهت تحقیق شما تغییر کرد ، با مشاور خود ملاقات کنید تا منابع قابل تحویل خاص را دوباره تنظیم کنید. تا زمانی که مشاور شما نگوید کار شما تمام نشده است ، در دام کار کورکورانه قرار نگیرید. این جلسات را به عنوان قراردادی با مشاور خود در نظر بگیرید. از نظر فنی ، واقعاً به مشاور شما بستگی ندارد ، اما به کل کمیته شما بستگی دارد. با این حال ، مشاور شما تأثیر زیادی در کمیته داوری خواهد داشت.
دلایل رد شدن رساله دکتری تهیه شده توسط دانشجو عدم راهنمایی حرفه ای و خدمات نادرست نوشتن است. طبق برخی نظرسنجی ها در دانشگاه های خاص ، میزان رد کردن رساله دکتری از ۱۰ تا ۱۲ درصد از مشتاقان برای هر مقاله ارائه می شود. تلاشی که دانشجویان برای تهیه دوره های نوشتاری انجام داده اند بیشتر به دلیل اینکه خدمات مناسب نوشتن مقاله را ندارند ، بی فایده است.
مدیک تز سامانه برتر مشاوره رساله پزشکی
با مدیریت تز آنلاین
تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325