رشته فیزیوتراپی | مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله فیزیوتراپی ارشد و دکتری :
از آنجایی که یک فیزیوتراپ، در روز با افراد مختلفی در سنین و وضعیت فیزیکی متفاوت سر و کار دارد، باید صبر، حوصله و علاقه فراوانی داشته باشد تا بتواند به خوبی با بیماران ارتباط برقرار کند. لازم است که به بیمار و اطرافیان او توضیحاتی در مورد روش نگهداری و تمرینات در منزل داده شود بنابراین مهارت کلامی، از دیگر خصوصیات مهم برای موفقیت هر فارغالتحصیل رشته فیزیوتراپی است.
به دلیل کار فیزیکی سنگین و طولانی مدت، آمادگی جسمانی، سلامت عمومی و وضعیت مناسب اسکلت و عضلات خود فیزیوتراپ ضرورت دارد. این کار دقت و توجه بالایی میخواهد چون انجام یک حرکت اشتباه ممکن است آثار غیرقابل جبرانی بر سلامت بیمار بگذارد.
رشته فیزیوتراپی زیرگروه علوم تجربی محسوب میشود و مانند تمامی رشتههای علوم تجربی، دروس زیست و شیمی داوطلبین کنکور سراسری باید درصد بالایی داشته باشد تا شانس قبولی آنها بیشتر شود.
فیزیوتراپی یکی از رشتههای توانبخشی است که با عنوان طب فیزیکی نیز شناخته میشود. در این روش بدون استفاده از هر نوع دارویی، تنها با استفاده از تمرینات اصلاحی و یا گرما، مشکلات عضلانی و اسکلتی فرد بهبود پیدا میکنند.
گرایشهای کارشناسی ارشد فیزیوتراپی عبارتند از:
لیست رشتههای مجاز برای شرکت در ارشد فیزیوتراپی در جدول زیر نوشته شدهاند:
گرایش کارشناسی ارشد | لیست رشتههای مجاز |
فیزیوتراپی | فیزیوتراپی علوم تشریحی، فیزیوتراپی، فیزیوتراپی ورزشی، فیزیولوژی، فیزیک پزشکی،- مدیریت توانبخشی، ارگونومی – سلامت سالمندی، کلیه کارشناسیهای علوم پزشکی |
فیزیوتراپی ورزشی | فیزیوتراپی، فیزیوتراپی ورزشی |
در مقطع کارشناسی این رشته فاقد گرایش است، دانشجویان باید ۱۳۵ واحد تئوری در دو زیر گروه عمومی و پایه پایه و ۲۴ واحد کارورزی بگذرانند.
دروس عمومی رشته فیزیوتراپی:
دروس پایه رشته فیزیوتراپی:
دورههای کارآموزی رشته فیزیوتراپی:
کار اصلی فارغالتحصیلان فیزیوتراپی، درمان بیمارانی است که به هر دلیلی مانند حوادث، بیماری یا انجام جراحی، مشکلات عضلانی و اسکلتی دارند. فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در مطب شخصی یا بیمارستانهای دولتی مشغول به کار شوند. سازمان بهزیستی ،هلال احمر، کلینیکهای توانبخشی و سازمانهای مربوط به توانبخشی از دیگر مراکز جذب فیزیوتراپها هستند و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، امکان تدریس در دانشگاه هم وجود دارد.
افزایش امید به زندگی، افزایش جمعیت سالمند در جامعه، کم تحرکی در زندگی و کاهش نرخ فعالیت و ورزش بین مردم و شیوع چاقی منجر به افزایش مشکلات عضلانی و اسکلتی شدهاند و در نتیجه نیاز به فیزیوتراپهای متبحر را روز به روز افزایش میدهند. بنابراین فیزیوتراپی یکی از رشتههایی با بازار کاری رو به رشد خواهد بود.
بر اساس دفترچه راهنمای کنکور سراسری دانشگاههای زیر، به طور معمول هر ساله در مقطع کارشناسی، این رشته را ارائه میدهند:
در ایران امکان تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای رشته فیزیوتراپی نیز وجود دارد. البته داوطلبان میتوانند در رشتههای دیگری مانند فیزیولوژی، علوم تشریح و آناتومی هم شرکت کنند.
در خارج از کشور بیشتر دوره ها، ۵ ساله و شمال هر دو پایه کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند اما این دورهها به صورت جدا هم ارائه میشوند. مدارک و مراحل لازم جهت پذیرش در دانشگاههای مختلف متفاوت است و باید قبل از هر اقدامی، از طریق سایت داشنگاههای مورد نظر اطلاعات کامل را جمع آوری کنید. آمریکا و همچنین سوئد، اتریش و ترکیه در اروپا، از جمله کشورهایی با مراکز خوب آموزشی در زمینه فیزیوتراپی هستند که سالانه دانشجویان از سراسر دنیا جذب میکنند.
اولین و تأثیرگذارترین قدم برای پذیرش در تمام این کشورها و دانشگاهها، داشتن مدرک زبان معتبر مانند آیلتس، تافل یا GRE (بستگی به دانشگاه دارد) و نمرهی بالای آنها است. برخی دانشگاهها خصوصا در مقاطع ارشد و دکترا، به دانشجو بورسیه تحصیلی کامل میدهند و برخی دیگر فقط برخی از هزینهها را پرداخت میکنند که رقابت برای پذیرش در چنین دورههایی معمولا بالاتر است.
رشته فیزیوتراپی | مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله فیزیوتراپی ارشد و دکتری
مدیک تز سامانه برتر مشاوره رساله پزشکی
با مدیریت تز آنلاین
تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325